Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Εμείς οι... φοβεροί Παγανιστές λοιπόν!


Αριθμός Ανακοίνωσης 016/30-10-"2012"

Έχουμε τις τελευταίες ημέρες βομβαρδιστεί από πλήθος δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ τα οποία μόνο με εμέσματα που δημιουργούνται από την αγωνία και το άγχος που το μίσος γεννά μπορούμε να τα συγκρίνουμε, στα οποία γίνεται η ξεκάθαρη απόπειρα να συνδεθεί η Εθνική Ελληνική Θρησκεία και όσοι ακολουθούν την Ελληνική Πολυθεϊστική Παράδοση, με εγκληματικές τάσεις για να χτυπηθεί, υποτίθεται, μια συγκεκριμένη πολιτική παράταξη η οποία κατηγορείται –μεταξύ άλλων- για «πολιτικοθρησκευτικές εμπλοκές» όπως εσχάτως διαβάσαμε σε εφημερίδα μεγαλοεπιχειρηματία και ισχυρού οικονομικού παράγοντα που δεν χαίρει καθόλου της εκτιμήσεως του Ελληνικού λαού, μάλλον το αντίθετο, (όπου «πολιτικές» αναφέρεται το κόμμα της Χρυσής Αυγής, όπου «θρησκευτικές» παρουσιάζονται οι Παγανιστές).

Αναγκαστικά λοιπόν τα παραπάνω μας οδήγησαν αυθορμήτως σε συμπεράσματα που ίσως χαλάσουν τη μαγική σούπα του τρόμου που προσφέρουν απλόχερα στους πολίτες κάποιοι, σε δημοσιογραφική πορσελάνη.

Ας ξεκινήσουμε με μία διαπίστωση:

Ένα σημάδι αλάνθαστο ότι μία κοινωνία, ένας ολόκληρος κόσμος, ετοιμάζεται να διαβεί το γκρίζο κατώφλι που διαχωρίζει τη Λογική από τις εφιαλτικές παραισθήσεις του κόσμου της απολυταρχίας, είναι ακριβώς ότι οι τρόποι και οι σκέψεις αυτής της κοινωνίας έχουν καταντήσει απλώς βαρετοί…

Βρισκόμαστε στη θέση σήμερα εμείς οι Παγανιστές, οι Δωδεκαθειστές, οι Εθνικοί, διαλέξτε όποιο επίσημο τίτλο θέλετε και σας ευχαριστεί, καθώς είναι όντως πληκτικό να αγωνιούμε για το πώς μας λένε και όχι για το τί κάνουμε, βρισκόμαστε λοιπόν στη θέση να πρέπει να υπερασπιστούμε εαυτούς και επιλογές, από τις επιθέσεις του όχλου. Ένα όχλος που αποτελείται από ένα κράμα μπροστάρηδων δημοσιογράφων, πολιτικάντηδων της συμφοράς, παπάδων του χριστιανικού ιερατείου, νεοβρικόλακες ισλαμιστές, αραχνιασμένους κομμουνιστές, ξεκούραστους ακροδεξιούς, και γενικώς κάθε λογής μαγαζιού που επανα-επινόησε τον τρόμο απέναντι στον Παγανισμό. Όλοι μαζί οι παλαιοβρικόλακες σε πολλαπλή οικογενειακή συσκευασία, επιλέγουν να επιτεθούν από κοινού απέναντι στην Ευγενέστερη ανθρώπινη θέαση του Σύμπαντος Κόσμου. Κάθε μαγαζί, απλώνει την πραμάτεια των κατηγοριών του, ανάλογα με τους πελάτες του.
Ένα από τα εφόδια της ζωής που συνεχίζουν να αγνοούν οι υβριστές και κατήγοροί μας, είναι η δυνατότητα της ενδοσκόπησης, της αυτοκριτικής και της ανοχής απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Και αυτή η άγνοια, αποτελεί το καύσιμο για την επίθεση εναντίον μας αλλά αποτελεί και την τραγική αιτία της αναποτελεσματικότητας των εαυτών τους. Θα επιλέξουμε να σταθούμε στις δημοσιογραφικές επιθέσεις στην Εθνική Θρησκεία μιας και οι υπόλοιπες είναι ακόμη πιο… βαρετές…

Το να στοχοποιούμαστε ξεκάθαρα και ανενδοίαστα όλοι οι Εθνικοί, ως λίγο-πολύ «πιθανοί εγκληματίες» λόγω της Θρησκείας μας (πόσο... δημοκρατικά υπέροχη τακτική είναι αυτή μα την αλήθεια! Εύγε σας!) ή επειδή μερίδα συμπολιτών μας με Πολυθεϊστικές λατρευτικές πεποιθήσεις συμμετέχουν, ως πολίτες φυσικά και όχι ως… θρησκευτές (…!),στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο αποτελείται κατά απόλυτη πλειοψηφία από χριστιανούς ή άθεους (αλλά κανένας δεν το υπερτονίζει) όπως και σε κάθε άλλο πολιτικό σχηματισμό δηλαδή, είναι η καλύτερη απόδειξη αυτού που υποστηρίζουμε, και όχι μόνον εμείς, ότι δηλαδή, ένα τεράστιο μέρος των δημοσιογράφων, παίζει το παιχνίδι της κοινωνικής αποδόμησης για συμφέροντα εμφανώς διάφορα της Κοινής Ωφέλειας.

Αν δεν είναι έτσι, τότε απλώς είναι κάφροι και ανόητοι, αλλά αν συμβαίνει έτσι, μπορεί να εικάσει κανείς συμπερασματικά, ότι δρουν εκτελώντας εντολές από συγκεκριμένα κέντρα μη διστάζοντας να στοχοποιούν οποιονδήποτε τους βολεύει για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Στρέφουν συνειδητά και εν ψυχρώ ολόκληρα κοινωνικά τμήματα, το ένα ενάντια στο άλλο, πράττοντας έτσι το θέλημα των όποιων θέλουν υπόδουλη τη Πατρίδα μας οικονομικά, πολιτισμικά και πολιτικά.

Ας μη γελιέται κανένας. Το πρόβλημά τους δεν είναι πραγματικά κάποιο κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή. Η έντεχνη και σκόπιμη απουσία πολιτικών επιχειρημάτων και το κλίμα λαϊκισμού με εμπρηστικά προτρεπτικές τεχνικές για κλιμάκωση αντιπαραθέσεων ανάμεσα στους πολίτες που κυριαρχεί με πομπούς τα ΜΜΕ, το αποδεικνύουν αυτό. Γιατί δεν κατηγορούν με την ίδια ευκολία ως «χριστιανοφασίστες» και «επικίνδυνους μονοθεϊστές» τις εργοδοσίες οι οποίες εγκληματούν αποδεδειγμένα απολύοντας εργαζόμενους και εξωθώντας τους ακόμη και να αυτοκτονήσουν, άρα και τα κόμματα όπου οι εργοδοσίες ξεκάθαρα στηρίζουν, δηλαδή τα γνωστά Πρασινομπλεκόκκινα? Αφού, χριστιανοί δηλώνουν αυτοί οι απάνθρωποι κεφαλαιούχοι! Γιατί δεν κατηγορούν τους εαυτούς τους εξίσου μιας και οι ίδιοι μέλη του ίδιου μηχανισμού υπήρξαν κατά τη διάρκεια της κατηφόρας που κύλισε η χώρα;

Το πραγματικό πρόβλημά τους, είναι ολόκληρη η Ελλάδα, η οποία πασχίζει να ξεφορτωθεί τα αποστήματά της, μεταξύ αυτών την κλίκα της πληρωμένης δημοσιογραφίας που τρομοκρατεί και κιτρινίζει, αλλά και τη παλαιά φρουρά της πολιτικής διαπλοκής που ρήμαξε την Ελλάδα ως Κράτος. Μία Ελλάδα που προσπαθεί να αποτάξει βάρη δυσανάλογα των δυνάμεών της, τα οποία βρίσκονται στοιβαζόμενα πάνω της επί αιώνες. Που γραπώνεται ενστικτωδώς για την ώρα από οποιονδήποτε αισθανθεί ότι θα της προσφέρει μίαν ανάσα.

Μία Ελλάδα που αν την αφήσουν δίχως το χαλινό που της βάζουν και ψαχτεί τι πήγε στραβά, θα ανακαλύψει ότι τελικά δεν «ανήκει» στη Δύση. Η Ελλάδα είναι η Δύση, γιατί είναι η Μητέρα της και άρα ορίζουν ένα Κοινό Οίκο, αλλά ούτε και στην Ανατολή «ανήκει» γιατί από εκεί έρχονται συνηθέστερα οι εχθροί της, φυσικοί και πνευματικοί.
Άμα της διαπίστωσης αυτής, η «πτωχή πλην τίμια Ελλάς» παύει να είναι «πτωχή» και εννοούμε «τω πνεύματι». Ο μόνος τρόπος για να πετύχουν την παραίτηση των Ελλήνων από τον αναμενόμενο αγώνα τους και τις ζυμώσεις που λαμβάνουν συνεχώς χώρα, είναι η διαρκής και σκόπιμη αναμόχλευση παθών κάθε είδους.

Και τι πιο εύκολο στη συγκεκριμένη περίπτωση, από το να ενεργοποιήσουν ένα από τα τεχνάσματά τους, χρησιμοποιώντας τον Παγανισμό, μία έννοια που τρομάζει ανακλαστικά τους γαλουχημένους με την Εβραϊκή μυθοπλασία Έλληνες. Τι ποιο απλό από το να «θυσιάσουν», ή καλύτερα να αποπειραθούν να εκτελέσουν κοινωνικά εμάς τους Εθνικούς και με την ευκαιρία αυτή να ξεμπερδέψουν για μερικά ακόμη χρόνια (και) με εμάς;

Αυτές είναι οι επινοήσεις ενός σύγχρονου κόσμου που του τελείωσαν τα τεχνάσματα κάθε είδους, τα θρησκευτικά, τα τεχνολογικά, τα ιστορικά, τα πολιτικά, τα πολιτειακά. Αποφάσισε για άλλη μία φορά, αντί να επιλέξει να δει την επόμενη ημέρα με ολόφρεσκη ματιά, να αρνείται πεισματικά να αφήσει το κατεστραμμένο του όχημα που τον έφερε έως το χείλος της καταστροφής, και ξανά, αποφασίζει να βρίσει αυτόν που ανακάλυψε το Ταξίδι.


Μια για πάντα λοιπόν:
Είμαστε Υπερήφανα Εθνικοί, Δωδεκαθειστές, Παγανιστές. Όλοι οι… τίτλοι σας δεκτοί.
Οι δε πολιτικές πεποιθήσεις μας, να είστε σίγουροι ότι είναι ακριβώς αυτές που φοβάστε: Κάθε είδους! Οι χιλιάδες ομόδοξοί μας, βρίσκονται προφανώς σε κάθε πιθανή έκφανση της Πολιτικής θεώρησης ως ανεξάρτητα σκεπτόμενοι άνθρωποι δίχως «κεντρικό έλεγχο», αλλά τελικώς, συγκλίνουμε όλοι σε ένα κοινό στόχο: Να αποδομήσουμε απαθέστατα (και εμείς μαζί με όποιον άλλο υγιή Έλληνα) ως Πολίτες ότι πιο σάπιο κυριαρχεί στην Ιερή Γη μας. Αναζητούμε την Ελευθερία Σώματος, Ψυχής και Πνεύματος, απόρροια όντως των Λατρευτικών και Φιλοσοφικών μας πεποιθήσεων.

Φυσικά δεν θα καταπιούμε το δόλωμα να απαντούμε σε κάθε ξεχωριστή επίθεση από τα ΜΜΕ, παγιδεύοντας εαυτούς στο δηλητηριώδες περιβάλλον τους, αυτό-καθιστώντας ένοχους τους εαυτούς μας. Η παρούσα ανακοίνωση θα μείνει αναρτημένη να πληροφορεί όποιον ενδιαφερόμενο και σκεπτόμενα ψύχραιμο Πολίτη που ξέρει να ξεχωρίζει ακόμη τα υγιή και φυσιολογικά όρια μεταξύ Θρησκείας και Πολιτικής και δεν έχει μεταλλαχθεί σε φοβικό συνδρομητή των βρικολάκων των ΜΜΕ ή αυτών που τα χρηματοδοτούν.

Η Εθνική Πολυθεϊστική Θρησκεία των Ελλήνων δεν είναι ένοχη πολιτικών δολοπλοκιών όσο και αν πασχίζουν κάποιοι να την εμφανίσουν έτσι, ούτε μπορεί να τους κάνει τη χάρη να βρεθεί κατηγορούμενη σε δημοσιογραφικά ή οποιαδήποτε άλλα στημένα δικαστήρια μιας εντελώς αποτυχημένης στην πράξη κοινωνίας και ακόμη πιο συγκεκριμένα όσων ηγούνται σήμερα αυτής. Ο όχλος της μετριότητας δεν μπορεί αξιωματικώς να έχει κανένα δικαίωμα κατάκρισης.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία δεν χρειάζεται τελικά κάποιους να απολογούνται για να την υπερασπιστούν. Τα οφέλη της συντηρούν τον Πολιτισμό που μας κρατάει στην ελάχιστη δυνατή συνοχή ακόμη και σε τέτοιες ημέρες. Η Αξία της βρίσκεται στους Δελφούς, στον Παρθενώνα, στην Ολυμπία, στο Τροφώνιο Άντρο, στη Βεργίνα, στο ίδιο το όνομα της πρωτεύουσας του Ελληνικού κράτους, στις βιβλιοθήκες και τα σπουδαστήρια, λυτρώνοντας μας από Μεσαίωνες κάθε είδους.

Εν κατακλείδι:

Εμείς, οι …Φοβεροί Παγανιστές λοιπόν! Εσείς; Δωσίλογοι δειλοί και ηττημένοι!
Μπου!

"Θύρσος", Έλληνες Εθνικοί
www.thyrsos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου