Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ο Σαούλ, πάντοτε θα μένει απογοητευμένος στον Άρειο Πάγο των Αθηνών.



Για το γεγονός της δοξολογία προς τον Σαούλ, η οποία επιδεικτικά έλαβε χώρα ξανά επάνω σε έναν Ελληνικό Ιερό Τόπο, διαβάσαμε στον Τύπο τις δηλώσεις και τα κηρύγματα των κληρικών της ανατολικής εκκλησίας, στα οποία, ήταν διάχυτα τα μισαλλόδοξα μηνύματα και τα ιστορικά παιδιάσματα.

https://www.protothema.gr/greece/article/904054/i-ekklisia-tis-ellados-timise-ton-idruti-tis-ston-iero-vraho-tou-areiou-pagou/




Δεν είμαστε ασυνήθιστοι ούτε σε ύβρεις, ούτε σε ιστορική παραδοξολογία
από την κατοικοεδρεύουσα χριστιανική ανατολική εκκλησία, όπως δεν είμαστε ασυνήθιστοι
και στον αυτοβαυκαλισμό της σε ότι αφορά την ιστορία της κάθε φορά που προσπαθεί
να πείσει το εγώ της και τους ακόλουθους της θρησκευτές, για το αξιακό της σε σχέση
με τον Ελληνισμό, τα Έθνη και τον Πολιτισμό.

Μας είναι σχετικώς αδιάφορη η όποια αφήγηση της, σε ότι έχει να κάνει με τα ζητήματα
θρησκευτικής πίστης που ο καθένας και κάθε μία -θα έπρεπε να μπορεί να- επιλέγει
ελεύθερα, ύστερα από μία εγκύκλιο και πλήρη παίδευση στη διάρκεια του εκπαιδευτικού βίου,
(αντί για μία βίαιη προγραμματισμένη κατήχηση που έως σήμερα υφίστανται οι Έλληνες και Ελληνίδες μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι στη συνέχεια ως Πολίτες καλούνται να αναλύσουν δεκάδες επί δεκάδων αντικρουόμενα ζητήματα)
Δεν μας είναι όμως καθόλου, μα καθόλου αδιάφορη, η αφήγησή της παραδοξολογίας της,
όταν έρχεται, υπό την αιγίδα του κράτους μάλιστα, να υβρίσει, να συκοφαντήσει, να κακολογήσει
και να διαστρέψει τον Ελληνισμό ως Εθνισμό, ως αυταξία. Καθόλου δεν μας είναι ανεκτό,
όταν υβρίζει την Εθνική Θρησκεία του Ελληνισμού, η οποία, παρόλο που διώχθηκε αγρίως και αιματηρά, συνεχίζει την Ιστορική της πορεία, με τον διεστραμμένο παραλογισμό, του να πρέπει να αποδείξει το Σώμα της, ότι είναι το αυθεντικό και Ιθαγενές στον ίδιον τον Τόπο όπου μεγαλούργησε.



Δεν μας αφήνει σιωπηλούς καθόλου, το να προσπαθεί να ληστέψει τον ίδιο τον Εθνικό μας Πολιτισμό, καθώς και τον Πολιτισμό άλλων Ευρωπαϊκών Εθνών, αυτοαποκαλούμενη εκπολιτιστής η ίδια, η οποία  έχει θρόνο φτιαγμένο από σπασμένα Αγάλματα των Εθνικών μας Θεών, και παλάτι,
από τους ρημαγμένους κίονες των Ναών μας.
Δεν μας επιτρέπεται η σιωπή, όταν σκαρφαλώνουν στον Άρειο Πάγο, για να τιμήσουν τον ιδρυτή τους  (ο οποίος και δικαίως, όπως ανέφεραν στο κήρυγμα τους οι ίδιοι, έφυγε..."απογοητευμένος", αφού οι Έλληνες είχαν ήδη λύσει με τη Λογική, τη Φιλοσοφία, και την Θεολογία τους τα ανύπαρκτα προβλήματα που έφερε ο Σαούλ στην Αθήνα), κάτω από την αδικαίωτη σκιά του Εθνικού μας Ναού της Πολιάδος Θεάς Αθηνάς, και προσπαθούν με ειρωνικό κήρυγμα να στερήσουν ακόμη και την...οντολογία (!) από τον Ελληνικό Πολιτισμό, προσπαθώντας να πείσουν, ότι η πίστη τους, έλυσε και αυτό το..πρόβλημα.

Μετά από τόσους αιώνες κυριαρχίας, δια της επιβολής, της ανατολικής θρησκείας στην Ελλάδα, πόση ανάγκη έχει άραγε, το ετεροπροσδιοριστικό αφήγημα της;
Γιατί η τόση..υπαρξιακή ανησυχία, ώστε να πρέπει να εξυβρίζουν την  ήδη κατά νόμον γνωστή Εθνική Θρησκεία των Ελλήνων; Ρητορικά τα ερωτήματα μας φυσικά. 


Εμείς, οι "ανοντολόγητοι" και σε "βαθύ σκότος" Εθνικοί, τους καλούμε να αυτοπεριοριστούν στην όποια δική τους ποιμαντική και θεολογία, και να σταματήσουν, τηρώντας τουλάχιστον την ευγενή κοσμική άμιλλα, να εξυβρίζουν τόσο τον Ελληνικό Εθνικό Πολιτισμό, και φυσικά, να μην καθυβρίζουν τους Θεούς και τις Θέαινές μας.

Ο Άρειος Πάγος, παραμένει ένας Τόπος Ιερός, του Ελληνισμού και όχι ένα τρόπαιο κατάκτησης και κυριαρχίας του Σαούλ από όπου θα εξυβρίζεται ο Εθνικός Πολιτισμός στον ίδιο του τον Τόπο.








 Σε έναν μονοθεϊστικό κόσμο, σε μίαν Ευρώπη, όπου οι 3 ανατολικές θρησκείες, κάτω από την ανταγωνιστική, ή και συναγωνιστική, όπως το δει κάποιος- απαίτηση να κυριαρχήσει η "αποκαλυπτική" τους μεσσιανολογία, και διεμβολίζοντας και τις πολιτικές -ήδη ηττημένες- ιδεολογίες, έχουν ξανά-καταφέρει να διακινδυνεύουν εκ νέου την όποια δυνατότητα προσφέρει η ιστορική συγκυρία, ώστε οι άνθρωποι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.
Ο Πολιτισμός, όσο και αν παραμένει υπό διωγμό από την αρνησιζωία του μονοθεισμού, θα αναζητά πάντοτε και την ελάχιστη δυνατότητα να αναπτυχθεί κατά τον ποιο Φυσικό Τρόπο.
Τον Εθνικό.
Αυτόν, όπου από την Ελλάδα, δημιούργησε και προσέφερε ότι ποιο Ανθρώπινο και Ευγενές,
δίχως την απαίτηση του να πρέπει δια της βίας και διαταγμάτων να ασπαστούν τα υπόλοιπα Έθνη.
Όσο και να προσπαθούν να το κρύψουν, πλέον σε όλη την Ευρωπαϊκή  Ήπειρο, τα Έθνη επαναφέρουν στους Τόπους τους Εθνικούς τους Θεούς, και αναπόφευκτα, αναζητούν την απελευθέρωση από το μήνυμα που έσπειρε και ο Σαούλ. Το φόβο.
 
Είναι, ο Φυσικός Τρόπος του Πολιτισμού να αμύνεται πάντοτε.


Οίκος Ελλήνων Εθνικών, "Θύρσος"





1 σχόλιο: