Σελίδες

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Μία από τις σημαντικότερες έως σήμερα ανακοινώσεις που έχει κάνει ο Οίκος του Θύρσου




 Με πραγματικά τεράστια χαρά και κατανοώντας απόλυτα τη βαρύτητα της Κληρονομίας τόσο ως οργανωμένο σύνολο, όσο και ο καθένας μας ξεχωριστά, ο Οίκος του Θύρσου, αποδέχτηκε άμεσα και υπεύθυνα, την Τιμή που μας έκανε ο βραβευμένος Ακαδημαϊκός Carlos Parada, να μας παραχωρήσει  το  σ υ ν ο λ ι κ ό του έργο του,  την έρευνα και το απόσταγμα μιας ολόκληρης ζωής. 

Ένα Ακαδημαϊκό έργο που έχει δώσει ζωή σε πλήθος βιβλίων, άρθρων, μελετών και ερευνών, εντός και εκτός Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων επί δεκαετίες.

Το Magnus Opus του έργου, που επικεντρώνεται και εστιάζει στους Ελληνικούς Μύθους, ταξιθετώντας έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, έλαβε μορφή  στο δίτομο έργο του με τίτλο The Myths of Hellas, και το οποίο, ο ίδιος μας παραχώρησε το δικαίωμα της αποκλειστικής μεσολάβησης διανομής του σε διεθνές επίπεδο.

Κάτι που άμεσα φροντίσαμε να γίνει πράξη, καταρχήν προσφέροντας από μέρους μας Τιμής Ένεκεν, αντίτυπα στο Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών για την διάδοση του έργου ανάμεσα στα Μέλη και στους Φίλους, και άμεσα, με τη βοήθεια των κατάλληλων επαγγελματιών,
και φυσικά ε ν τ ε λ ώ ς αφιλοκερδώς από μέρους μας, μιας και δεν επιθυμούμε
 κ α μ ί α απολύτως οικονομική ωφέλεια στο να βοηθήσουμε αυτό το έργο να φτάσει όπου είναι δυνατόν. 

Άλλωστε, υπάρχουν οι επαγγελματίες οι οποίοι φροντίζουν να γίνει σωστά αυτό, εργαζόμενοι επί καθημερινής βάσης στον χώρο των εκδόσεων.

Ακόμη περισσότερο, ο ευγενής και αγαπητός Καθηγητής,  αυτοβούλως μας παραχώρησε το πλήρες ψηφιακό του αρχείο, που το απόσταγμα του είναι η ιστοσελίδα του, (maicar.com) , εμπλουτίζοντας με έναν τεράστιο όγκο γνώσεων και πληροφοριών την Οικιακή Βιβλιοθήκη μας. 

Αναλάβαμε λοιπόν την αναμετάδοση του ιστοχώρου του μέσα από τους δικούς μας server, πρωτίστως και κυρίως, μέσα από τον Επίσημο ιστοχώρο του Φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, του ΥΣΕΕ διαδίδοντας το περαιτέρω, με πηγή του  εκτός του δημιουργού της, πλέον και την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τον πλούτο του Εθνικού μας Πολιτισμού.

Από όλα τα παραπάνω, ο αναγνώστης μπορεί να κατανοεί πόσο σημαντικό είναι για τον αγώνα των Εθνικών, η εμπιστοσύνη που μας αποδίδεται από έναν τέτοιον άνθρωπο που επέλεξε εντός της αυθεντικής Πηγής, και τους ανθρώπους που εγείρουν τα ειωθότα του Πολιτισμού τους, και όχι μία στεγνή και άψυχη, εμπορευματοποιημένη και "συνήθη" όδο.

Η Τιμή είναι τόσο μεγάλη, αλλά, και η ευθύνη μας το ίδιο ανάλογη.
Εκφράζουμε, και είναι πολύ λίγο όπως γράφεται, και δημοσίως τις ευχαριστίες μας και τον σεβασμό που πρέπει σε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην Ελλάδα και στην Ψυχή της, και στην ολοκλήρωση του έργου του, επέλεξε εμάς ως θεματοφύλακες του.

Σύντομα, θα έχουμε όλες τις πληροφορίες αναρτημένες, τόσο για την αναμετάδοση του ιστοχώρου, όσο και για την διανομή των βιβλίων από την Αθήνα προς τον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου