Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Περιοδικό Πυρά - Τεύχος 4 δωρεάν ανάγνωση σε pdf


Ολοκαίνουργιο, νέο τεύχος για το περιοδικό μας "Πυρά".

Και πλην όλων των άλλων, εντός του, περιλαμβάνει μίαν ακόμη συμμετοχή
για την οποίαν αισθανόμαστε κάτι πολύ παραπάνω από χαρούμενοι.
Ανάμεσα στην υπόλοιπη θεματολογία του 4ου τεύχους του περιοδικού μας,
μπορείτε να διαβάσετε υπό μορφή άρθρου, το απόσπασμα από το βιβλίο "European Paganism"
του διεθνώς αναγνωρισμένου καθηγητού του Πανεπιστημίου του Birmingham κ. Ken Dowden,
ο οποίος μας παραχώρησε από κοινού με τον γνωστό με τον γνωστό ακαδημαϊκό εκδοτικό oίκο Rutledge, τα δικαιώματα στην Ελληνική γλώσσα για να προχωρήσουμε στην έκδοση του εν λόγω άρθρου. 


Ακόμη, ανακαλύψτε τον Ιερό Χορό των Γερμανών Εθνικών, που λαμβάνει ακόμη χώρα από χιλιάδων ετών, προς τον Θεό Donar, ή ακόμη, ανακαλύψτε πώς κάποτε, πριν αρκετές δεκαετίες, κάποιοι Αμερικανοί, μέσα στο πνεύμα μίας-τότε-υποκουλτούρας, θυμόντουσαν τον Μέγα Θεό Παν.

Μπορείτε να διαβάσετε επιπλέον άρθρα και ποίηση από τους Ernst Renan, Alain de Benoist, Ευάγγελο Κιούση, Percy Shelley κ.α. Και όπως πάντοτε, η ανάγνωση κάθε ψηφιακής μας έκδοσης είναι απολύτως δωρεάν.

Σύντομα στις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν και κάποιες νέες ανακοινώσεις, καθώς φαίνεται, ότι ο Απρίλιος, μπορεί να είναι ένας μήνας δημιουργικής προσφοράς για τον Οίκο μας.

Καλή σας ανάγνωση.  

Στους παρακάτω συνδέσμους, μπορείτε να αναγνώσετε και τα προηγούμενα 3 τεύχη του περιοδικού μας ( εργαζόμαστε ώστε έως το τέλος του θέρους, να έχουμε έτοιμο και το νέο μας ιστοχώρο με ανανεωμένο και λειτουργικότερο σύστημα ταξινόμησης νέων δραστηριοτήτων καθώς  και ανάγνωσης κάθε ψηφιακής μας έκδοσης):

Τεύχος 3: https://hellenesthyrsos.blogspot.com/2020/04/3.html

Τεύχη 1 & 2: https://thyrsos.gr/zinepyrapre.html 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου