Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Τιμή στους Μαραθωνομάχους - Εορτασμός Φθινοπωρινής Ισημερίας
Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία, Εόρτασε κατά το εγκύκλιο Εορτολόγιο,
 την Φθινοπωρινή Ισημερία, και απέδωσε Τιμές στους Μαραθωνομάχους,
τελώντας Ιεροπραξία
στο Τρόπαιο του Μαραθώνος,
το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, με ένα σεβαστό πλήθος Εθνικών Θρησκευτών παρόντων.
Ο Οίκος του Θύρσου, όπως κάθε έτος, έδωσε και στον φετινό Εορτασμό
το "παρών",με αρκετά από τα Μέλη του.
Αποδόθηκαν πρέπουσες Τιμές στους Μαχητές Μαραθωνομάχους,
με κατάθεση Στέφανου και Χοή, 
τόσο από τον Φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, 
όσο και από τον Οίκο μας.
Ακολούθησε και ολοκλήρωσε την εορταστική ημέρα, νυχτερινό
συμπόσιο Μελών και Φίλων του Οίκου του Θύρσου.


Απέναντι στην όλο και φθίνουσα ποιότητα της νεό-Ελλάδας, 
οι Εθνικοί, εγείρουμε σε κάθε επίπεδο,
Λόγου και Έργου, αυτό που απομένει ως μοναδικό στοιχείο αποκατάστασης του Πολιτισμού που χωρίς ουτοπικές φαντασιώσεις, συνεχίζει να αποτελεί ότι ευγενέστερο και δημιουργικό έχει να επιδείξει, χωρίς να θεωρηθεί υπερβολή, 
η ανθρώπινη Ιστορία.
Κάποιοι, συνεχίζουν και μετράνε αριθμούς και στατιστικές,
οι Εθνικοί, μετράμε Ποιότητες, και για αυτό μπορούμε,
και θα δικαιωθούμε.
Ακολουθεί ο λόγος που αναγνώστηκε στους παριστάμενους κατά τον εορτασμό, από το Στέλεχος του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών, τον κ.Κώστα Κεχαγιά, καθώς και μέρος του φωτογραφικού υλικού από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε.Θ.-Υ.Σ.Ε.Ε. www.ysee.gr

Τιμή και Μνήμη
σε Θεούς και Προγόνους.
Καλό Φθινόπωρο στα Έθνη.
Οίκος Ελλήνων Εθνικών - Θύρσος.

Από την ιστοσελίδα του Υ.Σ.Ε.Ε. :
«Ημέρα διπλού εορτασμού η σημερινή σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο της ΕΕΘ, εορτάζουμε όλα αυτά που σημαίνει, στο πνευματικό επίπεδο η φθινοπωρινή ισημερία, περίοδο κατά την οποία κατέρχεται στον κόσμο του Πλούτωνα η Κόρη της θεάς Δήμητρας, η Περσεφόνη. Το ηλιακό φως ξεκινά σήμερα τη φθίνουσα πορεία του και η Περσεφόνη κατέρχεται στο βασίλειο του Πλούτωνα, φέρνοντας όμως μαζί της το αναγκαίο ηλιακό φως. Ένα σεληνιακό μήνα μετά αυτό το “φως” ως ο “Ήλιος των νεκρών” (Ήλιος Δημήτριος”) θα ξεκινήσει να μεταφέρει ζωή στον κόσμο που φαινομενικά πεθαίνει, προετοιμάζοντας έτσι τη μεγάλη επανάνθιση.
Ο σπόρος που θάφτηκε ακόμα κι αν βρίσκεται μέσα στη γη “φωτίζεται” από τον Ήλιο που μεταφέρει η Θεά στον κάτω κόσμο και ξαναβλασταίνει.
Ο δεύτερος εορτασμός αποτελεί και απόδοση τιμών στους Μαραθωνομάχους, οι οποίοι το 490 μαχχ σε αυτή εδώ την πεδιάδα υπερασπίστηκαν την Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, απέναντι στην αυτοκρατορία των Περσών. Ελάχιστοι εναντίον μυριάδων, αριθμητικά λιγοστοί, πλην όμως αποφασισμένοι να μην υποταχθούν στον εξ’ ανατολής σατράπη και δεσπότη. Και τα κατάφεραν.
Η δική μας ιστορία, του εθνικού ελληνισμού, είναι γραμμένη από επιφανείς που κατόρθωσαν, στεκόμενοι ακόμα και ολομόναχοι απέναντι στην λαίλαπα που βάλθηκε να καταστρέψει τον πολιτισμό, να αλλάξουν τη ροή της ιστορίας. Ο Σπαρτιάτης Λεωνίδας, ο Θεμιστοκλής, ο Γέλων, Ο Λέοντας Σγουρός, ο Μαρκαντώνης “Κλεομένης” Ρενέσης, ο Πλήθων Γεμιστός, ο Βλάσης Ρασσιάς.
Αυτή είναι η δική μας ιστοριογραμμή που φτάνει ως τις μέρες μας, φέρνοντας υπογείως τον αθέατο, στους βέβηλους μονοθεϊστές, Ήλιο της θεάς Περσεφόνης, τον Ήλιο που έχει κάνει ήδη τον σπόρο να ριζώσει και σε λίγα μόλις χρόνια θα καρπίσει. ΄Οσο εμείς θα υπάρχουμε και θα μαχόμαστε για την πλήρη παλινόρθωση της ΕΕΘ στα μέρη που την γέννησαν, και τη διαφύλαξαν αλώβητη από την καταστολή και τη γελοιοποίηση ως τις μέρες μας.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου