Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Από το ΥΣΕΕ ανακοίνωση για προεκλογικό ξεπεσμό, και σχόλιό μας.

Αναδημοσιεύουμε, και συνυπογράφουμε πλήρως την επιστολή του ΥΣΕΕ προς το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ:
http://ysee.gr/368.html


Επιστολή 368 / 17 Μαϊου «2019»

Προς το Πολιτικό Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ
Κύριοι,
Μας καταγγέλθηκε (και το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι) ότι σε επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματός σας συμπεριλαμβάνεται η φράση πως τάχα... «γαμήθηκε ο Δίας»!
Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό αποτελεί προϊόν του συλλογικού κομματικού ήθους και αισθητικής σας, ή το κάκιστο ατομικό ήθος και αισθητική κάποιου ατόμου που του αναθέσατε να φτιάξει αυτό το βίντεο, αν και αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Εάν ο δημιουργός ήθελε σώνει και καλά να συνοδεύσει με κάποια βλάσφημη φράση το δικαίωμα στην καθύβριση που υπερασπίζεται ανάμεσα σε διάφορα άλλα το συγκεκριμένο βίντεο, όφειλε να χρησιμοποιήσει, εάν τολμούσε, τον Θεό της «επικρατούσης» Θρησκείας.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, σας καλούμε ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ το εν λόγω βίντεο, που προσβάλλει αναίτια, ωμά και βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα όλων ημών που ακολουθούμε την κατά νόμον γνωστή (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ) Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Την θρησκεία των πρόγόνων σας εν τέλει, εάν βεβάιως δέχεστε πως και εσείς έχετε τους ίδιους με εμάς προγόνους.


ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ





Και, συμπληρώνουμε με τη σειρά μας,, ότι μοιάζουν πλέον όλο και κάθε μέρα, οι σχεδιασμοί αυτών που επιβάλουν τους σχεδιασμούς τους, και που ΔΕΝ ρωτάνε, όλο και πιο τερατώδης, όλο και πιο παράφρονες.
Ευλογούν το χείριστο και μετέχουν του ανόητου.

Μπροστά στην μανία τους να διεθνοποιήσουν "πολυπολιτισμικά" τα πάντα, φτύνουν την ίδια τους την πολιτισμική ταυτότητα.
Μα το χωράφι που επιθυμούν να κάψουν είναι απέραντο, και θα Σπαρεί και πάλι.
Το όχημα τους όμως το οποίο μεταφέρει την βαρβαρότητά τους, απλώς θα λάμψει για λίγο ακόμη καιόμενο.
 Και μετά, η λήθη θα επέλθει επάνω τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου