Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή στον Επίτροπο της "Ε.Ε." κ.Δημήτριο Αβραμόπουλο - Response to "E.U."s Commissioner, Mr. Dimitrios Avramopoulos
Διαβλέποντας και γνωρίζοντας, όπως και κάθε λογικός άνθρωπος, ότι η Πατρίδα μας, θα συνεχίσει να διολισθαίνει σε όλο και περισσότερα επισφαλή πεδία πιέσεως, και ότι 
προορίζεται να διαμελιστεί στο όνομα ενός χαοτικού στην όψη, αλλά προσεκτικά σχεδιασμένου πλαισίου για το «καλό της Ευρωπαϊκής Ενώσεως», είχαμε προαναγγείλει την προσπάθεια την οποία θα ξεκινήσουμε εμείς οι Εθνικοί του Οίκου του Θύρσου, ως οφείλουμε καταρχήν  για τον Σκοπό που Υπηρετούμε, την Εθνική Παλινόρθωση.
Σε καθημερινή βάση αναφορών, η ειδησεογραφία, βρίθει πραγματικά από «πολιτικούς» παραλογισμούς και αφορμές στις οποίες ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να βρει πάτημα για να σχολιάσει, αισθανόμενος τόσο το άδικο όσο και την οργή για την φαινομενική ανικανότητα που δείχνουν οι –υποτιθέμενοι- ορκισμένοι και σε υπηρεσία προς τον Ελληνικό Λαό, εκλεγμένοι κυβερνώντες.
Από πλευράς μας, κρίνουμε, ότι αυτό το σκιώδες παράλογο θέατρο, κρύβει ελάχιστη ανοησία, ακόμη λιγότερη ανικανότητα, και σχεδόν ανεμική ειλικρινή προσπάθεια για το «κοινό καλό».
Δεν είναι κρυφό, και δύσκολα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το αρνηθεί, ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση που να λαμβάνεται πρωτογενώς από κάποια Ελλαδική διακυβέρνηση, παρά μόνον, όλες οι σημαντικές και δομικές αποφάσεις, η κυριαρχία της ίδιας της  χώρας ,για να το πούμε ωμά, έχει παραχωρηθεί προ πολλού.
Και κάθε τι, παρατηρώντας το από μία πρέπουσα απόσταση, δίνει τη δυνατότητα στον παρατηρητή, να βλέπει τη μεγαλύτερη εικόνα.
Αυτή τη στιγμή, ένα ξεκάθαρο τμήμα αυτής της εικόνας, είναι και η εσκεμμένη αποδυνάμωση του Εθνικού ταυτοτικού στοιχείου, του έτσι και αλλιώς διαστρεβλωμένου, όχι μόνον της Ελλάδος, αλλά συλλήβδην όλων των Εθνών της Ευρώπης.
Οι αναφορές από το εξωτερικό που λίγο ή και καθόλου συζητούνται εδώ, μιλούν για την έναρξη επισήμων συζητήσεων για τη δημιουργία ακόμη και «Ευρωστρατού» ο οποίος θα αντικαταστήσει κλιμακωτά τα Εθνικά στρατεύματα. Μετά το νόμισμα, όπως είναι φυσικό, ένα κατασκευασμένο εταιρικό κράτος, έχει ανάγκη και από όπλα.
Η Πατρίδα μας, βάλλεται δομικά, από το εκπαιδευτικό της σύστημα, όπου πλέον εκτός από την αγνωσία της Εθνικής μας Γλώσσας, επιβάλλεται και η απαλοιφή της Εθνικής Μνήμης και Ιστορίας, ποιος ξέρει, και τελικά ποιος νοιάζεται, με τι προσχήματα να παρουσιάζουν οι υπάλληλοι κυβερνητικοί ότι «έτσι πρέπει»;
Ουδείς μας ρώτησε, ουδείς σέβεται τις όποιες αντιρρήσεις μας.
Ξεκάθαρα, οι Κυβερνήσεις μαριονέτες που ανεβοκατεβαίνουν τις δεκαετίες της «μεταπολιτεύσεως», εκτός από τις μικρές περιόδους όπου έγλειφαν τον απλό λαό για ψήφους, ποτέ δεν εφήρμοσαν στην πράξη, ούτε τις όποιες υποσχέσεις τους, ούτε ήθελαν να τις εφαρμόσουν άλλωστε. Πάντοτε υπήρχαν δεύτερες και τρίτες ατζέντες, πάντοτε αντιμετωπίζονταν ο λαός ως ο αχθοφόρος-μπάτλερ του κυβερνήτη/αφεντικού.
Πλέον όμως, δεν μιλάμε για κάτι «απλώς» σκιώδες και μεταπολιτευτικό. 
Μιλάμε για μία ευθεία επίθεση στην ίδια μας τη ζωή. Για την αντεκδικητική «ρεβάνς» απέναντι στην Ιερότερη αξία που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος ως σημείο αναφοράς. Την Πατρίδα
 του και την αυτοδιάθεσή του
. Οι γραφειοκράτες με τα tablet στις Βρυξέλλες, αποφάσισαν και μας το τονίζουν με κάθε ευκαιρία: Δεν υπάρχει μέλλον στα Έθνη της Ευρώπης ως ανεξάρτητα και με την ελευθερία των επιλογών τους στην αυτοδιάθεση τους. Όλοι, οφείλουν, με το καλό ή με το μαστίγιο, να υποκύψουν στις σοφιστείες των γραφειοκρατών αρχόντων.
Συζητούν για προστασία των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» όταν οι δικές τους επιλογές φτωχοποιούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, ειδικά του Νότου της Ευρώπης. 
Αναζητούν επί παραδείγματι στη χώρα μας, «επενδύσεις εξωτερικού», αλλά αποφεύγουν σε κάθε ευκαιρία να απαντήσουν γιατί δεν ευνοούν την απευθείας ενίσχυση πρωτογενούς παραγωγής αγαθών από Έλληνες.  
 
 
Μπαίνουν όλα τα κράτη σε παράλληλη ή κοινή νομοθεσία, όπου η ελευθερία γνώμης πλέον διώκεται, και φυσικά αποκλειστικά με κριτήρια συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης.
Οι κεφαλές των Βρυξελλών, συνήθως, είναι όχι επιτυχημένοι πολιτικοί, που στις χώρες προελεύσεώς τους, είχαν ασήμαντο αν όχι και αποτυχημένο έργο, αλλά, με ένα «μαγικό» τρόπο, βρίσκονται τοποθετημένοι στα «ισχυρότερα» σημεία διοίκησης, περίπου ως υπουργοί μίας άτυπης για την ώρα Κυβερνήσεως. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά ακόμη πέρα από τα σχετικά γνωστά δεδομένα που παραθέσαμε. Είναι ήδη αρκετά από μόνα τους όμως.
Γνωρίζουμε, ότι θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Γνωρίζουμε ότι δύσκολα θα αντιδράσουν στο παραμικρό οι Πολίτες αφού η ιδεολογική δεξαμενή τους, είναι είτε άδεια και ηττημένη, είτε ακόμη χειρότερα, δεν έχουν καν μία.
Όμως, από πλευράς μας, θα φροντίσουμε να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για τη μεταφορά του Αγώνα μας έξω από το λωτό- διαδίκτυο.
Η διαρκής άρνηση στην καταδίκη μας, δεν είναι ούτε μεμψίμοιρη, ούτε κενή απαντήσεων στα υποτιθέμενα δυσεπίλυτα προβλήματα που μας εκτοξεύουν. 
Μία Σημειολογική πρώτη εναρκτήρια κίνησή μας, η επιστολή στις Βρυξέλλες προς τον Επίτροπο, Δημήτριο Αβραμόπουλο. 
Προ πολλού τα λόγια φτώχυναν τους Έλληνες και εξανέμισαν την ενεργητικότητά τους.
Προ πολλού έχει παρέλθει ο χρόνος που μπορεί να ειπωθεί κάτι λιγότερο από το αυτονόητο.
Τα υπόλοιπα επί του πρακτέου.


Ακολουθεί η επιστολή μας προς τον κύριο Αβραμόπουλο. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Δεν υπάρχουν μοναχικοί, εθνικοί δρόμοι στην Ευρώπη. Διαφορετικά, δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη
( 2/10/"16" Συνέντευξη σε εφημερίδα )
 


Κύριε Επίτροπε, Δημήτριε Αβραμόπουλε.
Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή μας, με αφορμή τα αποσπάσματα των δηλώσεών σας που έχουμε βάλει ως επικεφαλίδα, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα σας.
( https://avramopoulos.gr/el/content/synenteyxi-epitropoy-k-d-avramopoyloy-stin-efimerida-real-news-kai-ston-dimosiografo-k-v-skoyri-2102016 )

Κύριε Αβραμόπουλε. Πέρα από λαϊκισμούς και αφορισμούς, κάτι που η δική σας πολιτική γενιά, το απόλυτο σύνολο των επαγγελματιών πολιτικών καριέρας, φρόντισε να χρησιμοποιεί και να μεταχειρίζεται εδώ και δεκαετίες καθιστώντας δέσμια την κοινωνία ενός ανούσιου φανατισμού που δεν την εξυπηρέτησε ποτέ , η παραπάνω φράση σας λοιπόν στις δηλώσεις σας, έχουν έναν χαρακτήρα, που τόσο ως Έλληνες, τόσο και ως Ευρωπαίοι, τις κρίνουμε, ως το απόσταγμα του ολοκληρωτισμού της Εταιρικής Συμμαχίας Συμφερόντων που με αυθάδεια έχει επιβληθεί, για την ώρα, στα Έθνη της Ευρώπης μας. Μίας Ένωσης Συμφερόντων που αναιδώς κρίνουμε εμείς, ονομάζεται «Ευρωπαϊκή Ένωση»

Κύριε Επίτροπε, ένας τίτλος που παραπέμπει ευθέως σε αυτόν του Κομισάριου της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, πολλοί δεν αγνοούν τη σημειολογία αυτή, δεικτική επίσης απολύτως ως προς την αντιπαλότητα  απέναντι σε κάθε Εθνική οντότητα,
θα θέλαμε να σας τονίσουμε, και να υπενθυμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Ευρώπη, τα Έθνη της, εμείς οι ίδιοι, δεν έχουμε, ούτε και πρόκειται να αποδεχτούμε «ιδιοκτήτες». Και σίγουρα, δεν πρόκειται ποτέ και με και υπό καμία συνθήκη, να πάψουμε να μαχόμαστε για την αντιμετώπισή των όποιων εμφανίζονται κάθε φορά.

Η Ευρώπη μας, τα Έθνη μας, δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στην δικαιοδοσία των εταιρικών γραφείων ενός corporational  συνδικάτου Τραπεζών και ελιτιστών γραφειοκρατών που γνωρίζετε καλύτερα από εμάς, πώς διατηρούν μία κρυφή ατζέντα σχεδιασμού για το άμεσο και μεσοπρόθεσμο μέλλον, που στρέφεται ευθέως εναντίον της Εθνικής Ταυτότητας κάθε Έθνους της Ηπείρου μας, της Ηπείρου των Εθνών.
Δεν έχουμε καμία απολύτως «φοβία» όπως παλεύουν οι αριστερόφρονες κομισάριοι να πείσουν τον κάθε πολίτη της Ευρώπης. Ούτε για το «ξένο», ούτε για το «διαφορετικό». Δεν κινδυνεύει η Ευρώπη μας, από νέους Πολέμους λόγω της φωνής μας και της υπάρξεώς μας. Πραγματικά όμως, μπορείτε εσείς, ως Επίτροποι, ο κάθε ένας ξεχωριστά, η κάθε μία ομάδα συμφερόντων που κάθεστε και αποφασίζετε επιβάλλοντας έναν ολοκληρωτισμό άνευ προηγουμένου επάνω μας, να μας αποδείξετε το ίδιο και για εσάς;

Μπορείτε ευθέως και εντίμως, να ανοίξετε κάθε αρχείο για «μυστικά κονδύλια», κάθε πρακτικό συζητήσεων πίσω από κλειστές αίθουσες, για να αποδείξετε ότι δεν φέρετε ευθύνες άμεσες ως οργανισμός συμφερόντων, για το «μοίρασμα» της «δημοκρατίας» σας, με βόμβες και σφαίρες παντού στον κόσμο; Μπορείτε να αποδείξετε σε οικονομικούς μετανάστες, νομίμως και κυρίως όχι νομίμως εισερχόμενους εντός Ευρωπαϊκών εδαφών, ότι δεν έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης η ψευδώς ευσυγκίνητη ένωσή σας, και δεν υποδαύλισε ποικιλοτρόπως την βίαιη μετακίνησή τους, και τελικώς τον βίαιο εποικισμό των Πατρίδων μας;  

Μπορείτε να πείτε ευθέως, δίχως λαϊκισμούς και ξύλινες πολιτικές ατάκες, κοιτώντας έναν προς έναν κάθε Πολίτη των Εθνών μας, ότι δεν στρέφεστε ενάντιά στην πραγματικότητα που θέλει να αναγνωρίζει ως δική του, ως γνώριμη, ως Εθνική; 
Ότι δεν αποφασίζετε για να υπάρξουν γεγονότα ως «αναγκαίο κακό» μπροστά στη Θεοκρατία του Ισλάμ που έρχεται καλπάζοντας με σχέδια επικράτησης εντός των εδαφών μας, σέρνοντας άλλη μία θεοκρατία μετά από αυτήν που κατάφερε και απέδρασε μερικώς ήδη μία φορά η Ευρώπη μας; Μία Θεοκρατία με την οποίαν διατηρείτε κοσμοθεωρητική συγγένεια;
Γεγονότα που γνωρίζετε ότι θα σημάνουν θανάτους ανθρώπων μας, προστιθέμενοι ως απλά στατιστικά ποσοστά στα ήδη υπάρχοντα θύματα που πιέζετε να γράφουν τα ΜΜΕ ότι οι δολοφόνοι τους είναι απλοί ψυχασθενείς δίχως ιδεολογικό χαρακτήρα;
Μπορείτε επίσης να απαντήσετε, έστω σε αυτό το ερώτημα και μόνον, ΠΟΙΟΙ ευθύνονται για το χάος που έχει απλωθεί πάνω στις Πατρίδες μας που επιμένετε να θεωρείτε ιδιοκτησία σας, αλλά, σας το ξαναλέμε, ΔΕΝ είναι;
Εμείς οι Εθνικά Ορμώμενοι; Εμείς οι Παραδοσιακοί Ευρωπαίοι; Τα Έθνη μας και η Ιστορική τους Ταυτότητα; Εμείς δημιουργούμε τις αποφάσεις αυτές; 
Ή η «ένωσή» σας;
Στο ερώτημα αυτό, απαντά από μόνο του, το βασικότερο βραβείο της ενώσεώς σας. Το βραβείο Καρλομάγνου που δίδετε προς όσους εργάζονται πυρετωδώς για τα συμφέροντά σας.
Του Σφαγέα των Εθνικών Γερμανών.
Κύριε Αβραμόπουλε. Εμείς είμαστε Βιτουκίνδοι μέσα στην ένωσή σας. Θα παλέψουμε για τις Ελεύθερες Πατρίδες μας. Θα κοινωνήσουμε στους ανθρώπους μας το ιδανικό της Ταυτότητας μας, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι τα γραφεία των Βρυξελλών έχουν στα συρτάρια τους μόνον εφιάλτες και ολοκληρωτισμούς για τους λαούς μας.

Σας αρνούμαστε καθέτως και οριστικώς.

Το δικό μας βραβείο, θα είναι η απελευθέρωσή μας, από την ένωσή σας.
Τα Έθνη και οι Πατρίδες μας Ελεύθερα.

Για τον Οίκο Ελλήνων Εθνικών
"Θύρσος"
 ..............................................................................................................................................................

Europeans.
 There are no alternatives, no middle roads to choose between the ones that lies in front of you. 
Free National States, respect and preservation of Ethnic Identities that should be dedicated to create a blossom civilization. Or, Corporal States that creating already the most totalitarian way of living, which is hateful against Ethnic Identity, National Independence, and essential solidarity of Europeans as a whole and amongst each unique people’s Fatherland .
The corporation alliance of those who are mocking thousands years of Ethnic History , with a plan for extinction of nationalities in the name of a false empire of robot citizens, of merchandise life plan, of persecution of the national difference, of the currency-idol state 
and of homo americanus.
To defend our Free Nations is NOT a declaration of hatred for others. And the tricks of humanitarian feelings, that have been used all the time are never in use when it comes for our people and cultures. 
Our letter that follows underneath is a respond to the E.U.’s Commissionaire, Mr.Dimitrios Avramopoulos, as an answer to his statements- and as it is easy for anyone to understand, to E.U.’s heads that People of the Nations will not betray their Heritage or the Future of our HomeLands.
 Raise the Banners!

.............................................................................................................There are no lonely, national roads in Europe. Otherwise, there can be no Europe
(Interview on Greek newspaper 2/10/"16")

Mr. Commissioner D. Avramopoulos,

We are sending you this letter because of some excerpts from your latest official statements as they are published on your official site, and in particular, the ones we have used as the title of this epistle.

(
https://avramopoulos.gr/el/content/synenteyxi-epitropoy-k-d-avramopoyloy-stin-efimerida-real-news-kai-ston-dimosiografo-k-v-skoyri-2102016 )
Mr. Avramopoulos,

Beyond populism and aphorisms, tools that your political generation, the ultimate body of political professionals, has used and employed for decades, making our society captive of a meaningless fanaticism that is not capable of serving it, we have to say that your statement has a character that, as Hellenes and Europeans, we find it to be the essence of the totalitarianism that prevails on the Corporate Interest Alliance, the union that has been rudely imposed, for the time being, on our European nations. It is a Union of Interests that you shamelessly call "European Union".

Mr. Commissioner (a title that refers directly to the Commissar of the former Soviet Union, as it is common knowledge, and it demonstrates rivalry against any national entity), we would like to emphasize and remind to whoever it may concern, that Europe, its Nations, and ourselves, have not and will not accept any “owners”. And certainly, under no circumstances, will we ever stop fighting against those who appear as such.

Our Europe and our nations do not belong to the jurisdiction of the corporate offices of a Banking syndicate, nor to any elite bureaucrats who, as you very well know, maintain a hidden agenda concerning the near and the distant future, which is directed against the National identity of each nation of our continent, against the Continent of Nations.

We have absolutely no “phobias”, neither of the “foreign”, nor of the “different”, despite the efforts of the leftist commissars to convince every citizen of Europe for the opposite. Our Europe is not in danger of new wars because of our voice and existence. On the other hand, we are wondering, can you -each and every one of the Commissioners as well as each one of your interest groups that decide and impose an unprecedented totalitarianism upon us- claim the same for yourselves?

Can you, directly and honestly, open every file concerning “secret funds”? Can you publish all the minutes of the meetings that were held behind closed doors, in order to prove that you, as an organization of interests, do not bear any direct responsibility for “delivering” your “democracy” through bombs and bullets everywhere in the world? Can you prove to the economic migrants, irrelevant of whether they have entered the European territory legally or not, that your fake emotional union has no actual responsibility and has not instigated in any way their violent movement, nor the violent colonization of our Homelands?

Can you be straightforward, without using populism or the political wooden language? Can you look each citizen of our Nations in the eyes and tell them that you are not against the reality they recognize? Can you honestly say that you do not decide about the existence of the events called “necessary evil”, in the face of the Islamic Theocracy that is approaching fast and aims to conquer our territories? Events that mean death for many people, new victims added to the already long list, while you try to put pressure on the media in order to describe the culprits as simple mentally unstable people without any ideological background.

Can you answer even the simple question of WHO is responsible for the chaos that has spread over our Homelands, the ones you insist on considering your property?

Is it us, the Ethnically motivated, the Traditional Europeans, or our Nations and their historical Identity? Did we create these decisions? Or did your “union”?

This question is directly answered with the name of the main prize of your union. The Charlemagne Prize that you give to those who are feverishly working for your interests. A prize named after the slaughterer of the German Ethnics.

Mr Avramopoulos. We are the Widukinds of your union. We will fight for our Free Homelands. We will transmit to our people the ideals of our Identity, and we will prove beyond any doubt that the Brussels offices have in their drawers only nightmares and totalitarianism for our peoples.

We reject this! Permanent.

Our Prize, will be our liberation from your “union”.


With our Nations and our Homelands finally Free.

For the House of Ethnikoi Hellenes
“Thyrsos”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου