Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Βοιωτικές Περιηγήσεις - Έντυπη έκδοση

 
Από τους καλοκαιρινούς μήνες που αφήσαμε πίσω μας, οι ηλεκτρονικές εκδόσεις μας, «Ιδεών Άντρον», προχώρησαν ένα μικρό και ελπιδοφόρο για τη συνέχεια, βήμα μπροστά.
Το ολοκληρωμένο, ανανεωμένο και με πολύ περισσότερες σελίδες, έργο του Δημητρίου Περσέα Λουκίσσα με τίτλο «Βοιωτικές Περιηγήσεις», του οποίου την πρώιμη μορφή διαθέτουμε ήδη για ανάγνωση και διάδοση από την ιστοσελίδα μας, βρίσκεται πλέον και σε έντυπη μορφή με τη «σφραγίδα» των εκδόσεών μας να το συνοδεύει και να το υποστηρίζει.
Το βιβλίο κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, τα οποία πριν προλάβουμε καν να ανακοινώσουμε την έκδοση του, ήδη οδεύουν προς την οριστική εξάντληση τους, κάτι που για εμάς αποτελεί  και την καλύτερη δυνατή απόδειξη για την ποιότητα του ερευνητικού έργου του Περσέα, και είμαστε σίγουροι ότι η συγγραφική και ερευνητική του προσπάθεια θα αποδώσει ακόμη περισσότερους καρπούς στο εγγύς μέλλον.

Διατίθεται, για όσο θα υπάρχουν αντίτυπα βέβαια, από τον ίδιο τον συγγραφέα,
με τον οποίον μπορεί να επικοινωνήσει όποιος ενδιαφέρεται απευθείας στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο: dimitriosloukissas@gmail.com
 


Απαραίτητη διευκρίνιση: Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις «Ιδεών Άντρον», δεν αποτελούν επιχειρηματική δραστηριότητα οποιουδήποτε είδους,  και έτσι δεν υπάρχει από μέρους μας, το παραμικρό οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση ή δραστηριότητα μας.
Τα όποια τυχόν έξοδα μπορεί προκύπτουν για την πραγματοποίησή τους, καλύπτονται αποκλειστικά από την εθελοντική προσφορά των ατόμων που εργάζονται για αυτές και φυσικά δεν αναπληρώνονται με κανέναν τρόπο παρά μόνον με την ηθική ικανοποίηση της επίτευξης των στόχων μας.

 
Παραμένουμε προσηλωμένοι στον αρχικό σκοπό των ηλεκτρονικών εκδόσεών μας για την παρουσίαση και διάδοση ποιοτικών έργων από γνωστούς ή πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς των οποίων το έργο θα βοηθήσει κάθε αναγνώστη στην μελέτη και την έρευνα σε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων που πάντα όμως προεκτείνονται από τον φυσικό πυρήνα τους, τις Εθνικές Παραδόσεις.
Περισσότερα νέα έρχονται λοιπόν στο άμεσο μέλλον.
Ευχαριστούμε για τις πολλές δεκάδες χιλιάδες, έως σήμερα, επισκέψεις στην αναπτυσσόμενη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας και φυσικά στο ηλεκτρονικό περιοδικό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου