Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Φτάνει πια παπάδες με τον Παγανισμό!

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5042324/tapotelesma-ths-paganistikhs-ideolhpsias-ths-xryshs-ayghs-h-dolofonia-toy-34xronoy-leei-o-mhtropoliths-peiraiws/
 


Ο γνωστός μητροπολίτης, ξαναχτυπά βρίσκοντας ευκαιρία από την μαύρη επικαιρότητα και στοχοποιεί πολίτες, εμάς τους Παγανιστές,  με κριτήριο τα Θρησκευτικά μας φρονήματα,
εξισώνοντάς μας με δολοφόνους και μάλιστα πολύ συγκεκριμένου, χριστιανικού (τί ειρωνία αλήθεια..),κατά δήλωσή τους, πολιτικού κόμματος.
 Ως εδώ, με τον οποιονδήποτε που τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο!
Αν ψάχνουν για δολοφόνους ας τραγουδήσουν για κάποιον από τους αιματοβαμμένους προφήτες της βίβλου τους και να σταματήσουν τις αντισυνταγματικές και τόσο πρόστυχες διακρίσεις εις βάρος μας, που σκοπό έχουν να στρέψουν τους πάντες ενάντιά μας μόνο και μόνον επειδή δεν είμαστε μονοθεϊστές, ακόλουθοι του ποιμνίου τους.

Από εδώ και πέρα, μην ανεχόμενοι τέτοιες ξεκάθαρες διακρίσεις/κατηγοριοποιήσεις εις βάρος μας, θα αναζητήσουμε τη προστασία που δικαιούμαστε ως θρησκευτές από το Σύνταγμα της Χώρας.

Δεν θα αφήσουμε την Πολυθεϊστική Εθνική Θρησκεία μας να καθυβρίζεται και να στηλιτεύεται ως "δολοφονικής επιρροής Θρησκεία" , ποσώ μάλλον δεν θα αφεθούμε στις ορέξεις και εντός του κάδρου κανενός σκοταδιστή και μισαλλόδοξου από όποιο αρρωστήμένο άκρο και αν προέρχεται.



Θύρσος
Οίκος Ελλήνων Εθνικών


1 σχόλιο:

  1. Από εδώ και πέρα, μην ανεχόμενοι τέτοιες ξεκάθαρες διακρίσεις/κατηγοριοποιήσεις εις βάρος μας, θα αναζητήσουμε τη προστασία που δικαιούμαστε ως θρησκευτές από το Σύνταγμα της Χώρας.==Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: ΑΙΤΗΣΙ ΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΟΙΚΟΥ-ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ "ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ..." ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΙΣ! ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΣΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ (ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή