Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Περί των εξελίξεων για τον Ιερό Βωμό των 12 Θεών.


 Ημερομηνία 13/04/«2011»


Η Οργάνωση Θύρσος Έλληνες Εθνικοί, πιστεύοντας ότι από την 20η Φεβρουαρίου, όπου πρώτη κάλεσε σε συγκέντρωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας τους Έλληνες, έπραξε κατά το δυνατόν και με όλες τις δυνάμεις των μελών και των Φίλων της τα μέγιστα για την διάσωση του Ιερού Βωμού των 12 Θεών έως και σήμερα, ανακοινώνει την σαφέστατη μη αποδοχή οποιασδήποτε «ήττας» βιάζονται να προδικάσουν κάποιοι, -και ειδικά κάποιοι με μηδαμινή συμμετοχή στις ενέργειες και τις ευθύνες-, αλλά αναγκαστικώς, την μετάθεση του Αγώνα σε άλλο επίπεδο.
Συμμετέχοντας η Οργάνωσή μας από κοινού με άλλους Φορείς στην Πρωτοβουλία Πολιτών που δημιουργήθηκε για να συντονίσει μία ευρύτερη προσπάθεια για την αποτροπή της κατάχωσης του Βωμού των Ελλήνων, και μαχόμενοι έως σήμερα για τον κοινό σκοπό, αποδεχτήκαμε όχι δίχως θλίψη και αγανάκτηση την μόνη οδό που μας προσφέρθηκε ως λύση για την ώρα, με αρνητικά δεδομένα την Υπουργική απόφαση για κατάχωση από τις 5 του τρέχοντος μηνός, την πλήρη αναλγησία της «Πολιτείας», και τα διαρκή προβλήματα που εγείρονταν από παντού στο όνομα νομότυπων αιτιάσεων από μέρους της, ως και τη προφανώς εσκεμμένη δημιουργία κλίματος ενάντια στις προσπάθειες όλων μας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους τραμπουκισμούς εναντίον συμμετεχόντων Πολιτών στην περιφρούρηση του Βωμού πριν λίγες μέρες.
 Συντασσόμαστε δε, στηρίζουμε και προασπίζουμε όλες τις έως σήμερα προσπάθειες που πραγματοποίησε η Πρωτοβουλία Πολιτών, στις οποίες συνδράμαμε με κάθε μέσον και σε πνεύμα Αλληλεγγύης.
 Διαχωρίζουμε όμως κάθετα την θέση μας και ανακοινώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, την πλήρη αντίθεσή μας σε ενέργειες ανεύθυνων «ανωνύμων»(?) όπως αυτή που έλαβε χώρα το πρωί της 13ης του Απρίλη στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς, και που προκάλεσε τον κίνδυνο πισωγυρίσματος στο θέμα της όσον το δυνατόν γρηγορότερης επαναφοράς του Βωμού στο φως, που η Πρωτοβουλία έχει καταφέρει να αποσπάσει ως δέσμευση από τους αρμοδίους μετά τον τεράστιο αν και άνισο Αγώνα που διεξήγαγε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Οι όποιες τυχόν νέες τυχοδιωκτικές, πιθανόν προβοκατόρικες ή απλώς απερίσκεπτες και ανόητες ενέργειες σαν αυτή της 13ης, που ίσως επιδιώξουν κάποιοι, θα μας βρίσκουν σε κάθε περίσταση αντίθετους.
Θεωρούμε πραγματικά, ότι ο Αγώνας δεν σταματάει στην προσωρινή κατάχωση, αλλά αντιθέτως, για όποιον πραγματικά το εννοεί και «το λέει η καρδιά του», τώρα μπαίνει στο πιο δύσκολο στάδιό του. Αυτό της δημιουργίας μιας διεθνούς επιπέδου εκστρατείας, γνωστοποίησης του ζητήματος του Ιερού μας Βωμού και ευαισθητοποίησης των Ομογενών και των Φιλελλήνων, ώστε όχι μόνον να έλθει γρήγορα στο Φως ξανά, αλλά και με όλη την Δόξα που του αρμόζει ως ένα Ζωντανό και λειτουργικό σέβασμα της Ελληνικής Θρησκείας, ως ένα ορόσημο του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ιστορίας μας.
Το κάλεσμα λοιπόν από την Οργάνωση Θύρσος για την διάσωση και ανάδειξη του Ιερού Βωμού μας συνεχίζεται, και από εδώ και πέρα διευρύνεται. Χρέος όλων να σταθούν υπεύθυνα στο ύψος των περιστάσεων.

Χαίρεται Πάντες Αθάνατοι Θεοί, Αιέν Eόντες!
Θύρσος Έλληνες ΕθνικοίΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου