Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Επανέκδοση του βιβλίου "Γκρίζα Χώρα" από τον Θωμά Μαστακούρη


Ο πολύ αγαπημένος μας Φίλος, Θωμάς Μαστακούρης, μέσω των εκδόσεων
SELINI (Ψύχαλος), επανέκδοσε το συλλογικό του έργο με τίτλο:
”Η Γκρίζα Χώρα, και άλλες Ιστορίες από τον Μακρινό Βορρά”, (πρώτη έκδοση το “2013” από την Ars Nocturna) συνεχίζοντας την ευγενή του προσφορά προς το αναγνωστικό κοινό, της γνωριμίας ενός Αξιακού συγγενές προς το Ελληνικό, και πάνω από όλα, ανθρώπινο και διδακτικό.
Γνωρίζουμε, ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, και Θεών επιτρέποντων, θα δούμε σύντομα νέο έργο από την πένα του κ.Μαστακούρη, κάτι που θα χαροποιήσει το πολυπληθές αναγνωστικό του κοινό.
Δυο λόγια για το έργο, από την πρώτη παρουσίαση, όπως την είχαμε από τον Οίκο μας αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο εδώ.
Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε το βιβλίο και από το βιβλιοπωλείο "Λαβύρινθος" εδώ
Παροτρύνουμε ανοιχτά κάθε αναγνώστρια και αναγνώστη να στηρίζουν τις έντυπες εκδόσεις των βιβλίων, όχι χάριν κάποιας “ρετρό” διάθεσης, ούτε μόνον για να στηριχτούν συγγραφείς και εκδότες ώστε να μπορούν να προσφέρουν το έργο τους προς εμάς, κάτι που είναι αυτονόητα δίκαιο εκτός όσων δεν έχουν συνηθίσει να υποτιμούν τα πάντα στο “έλα μωρέ”.
Αλλά, επειδή ως αναγνώστες και οι ίδιοι, κατανοούμε ότι βιώνει κανείς πλήρης αισθήσεων ένα κοπιώδες πνευματικό έργο πολύ περισσότερο μέσα από ένα έντυπο βιβλίο, παρά πίσω από την οθόνη και την οχλαγωγία της ταυτόχρονης πληροφορίας του ψηφιακού κόσμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου