Σελίδες

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Απάντηση στον Γόρτυνος κ. Ιερεμία Φούντα ο οποίος απεύθυνε χλεύη προς την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, και λύπη για τις επιλογές μας

 

Αθήνα, 8/7/ «17»
“…Η αγία Κυριακή, αγαπητοί μου, μια νεαρή κοπέλλα αυτή, χλεύαζε την ειδωλολατρία και τα ψεύτικα κατασκευάσματά της, τα είδωλα, και ομολογούσε τον Ιησού Χριστό ως μόνο αληθινό Θεό. Και βέβαια, έτσι είναι: Ψέμα είναι η ειδωλολατρία, ψέμα είναι οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου, ψέμα ο Δίας και η Αφροδίτη. Ένας μόνο είναι ο αληθινός Θεός: Η Αγία Τριάς, ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα. Και μία είναι η αλήθεια, αυτή που κηρύττει η Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Και εμείς, που τιμάμε την αγία Κυριακή και όλους τους αγίους της Εκκλησίας μας, μαζί με αυτούς χλευάζουμε την ειδωλολατρία και λυπούμαστε για τους νεοειδωλολάτρες δωδεκαθειστές, οι οποίοι, ενώ έλαμψε το φως και η αλήθεια του Ιησού Χριστού, αυτοί, σαν τυφλοπόντικες, χώνονται στα σκοτάδια της νύχτας, δηλαδή της πλάνης.”
(Πρωτότυπο: http://www.imgortmeg.gr/THYMIAMA_12_2017_NEA_SEIRA.pdf
Αναδημοσίευση: http://www.vimaorthodoxias.gr/eipan/agia-kyriaki/  )


 
Ιερό Ασκληπιού Αρχαία Γόρτυνα
Κύριε Ιερεμία Φούντα.

Στην πρόσφατη ανακοίνωσή σας προς το ποίμνιό σας, για να διακοινώσετε τον εορτασμό
κάποιας κορασίδας η οποία από εσάς τιμάται ως πρόσωπο με τον τίτλο της «αγίας», κάτι που για εμάς είναι γεγονός αδιάφορο, και παραλείποντας επιπλέον να αναφερθούμε πέραν από το να το σημειώσουμε, στην τόσο ζωηρά φαντασία της διηγήσεως από μέρους σας, μίας άνευ προηγουμένου ανιστόρητης πολύ-θαυματοποιούσας φαντασίωσης περί των περιπετειών της εν λόγω κορασίδος και της υποτιθέμενης ενασχόλησης των ισχυρότερων ανδρών της τότε Ρώμης μαζί της (αυτό το αφήνουμε σε κάθε αναγνώστη να το κρίνει) ,  διαβάσαμε, και αυτό δ ε ν μας είναι καθόλου αδιάφορον, ότι δεν παραλείψατε να υπενθυμίσετε προς το ποίμνιό σας, και την διαρκή στάση χλεύης των μονοθεϊστών και δη, των χριστιανών στην περίπτωσή σας, έναν τρόπο έκφρασης, γέννημα των φανατικών παραβολάνων του δόγματός σας, σε πλήρη ισχύ όπως φαίνεται έως τις ημέρες μας, προς την Εθνική Θρησκεία των αυτοχθόνων Ελλήνων.





Διαβάζουμε λοιπόν, ότι απευθύνετε την χλεύη σας προς τα Ειωθότα και τα Σεβάσματα μας,
και δικαίως μπορούμε να συμπεραίνουμε ότι την ίδια χλεύη απευθύνετε στους Θεούς και τις Θεές μας, τους οποίους αποκαλείτε «ψεύτικους», και ίσως όχι τυχαία, επιλέγετε τον Πατέρα των Θεών μας, τον Δία, και την Θεά της Γονιμότητας και του Ιερού  Έρωτος, την Αφροδίτη για να το εκφράσετε.
Θα θέλαμε λοιπόν, καταρχήν, επικαλούμενοι και την ιδιότητά σας ως καθηγητού Θεολογίας Πανεπιστημίου, να σας τονίσουμε ότι αδίκως απευθύνετε την όποια χλεύη σας προς τους Εθνικούς Θεούς και τις Θεές μας.
Καθόλου δεν βλάπτονται από τη χλεύη θνητών οι Αιώνιοι και Ατάραχοι Θεοί μας,, ούτε τους αγγίζουν μισερά συναισθήματα θνητών. Πάντοτε Αγαθοί και Ισχυροί και Δίκαιοι επιτηρούν την Ευταξία του Σύμπαντος Κόσμου. Πώς θα μπορούσε η χλεύη να ενοχλεί Λαμπερούς Θεούς κύριε Ιερεμία;
Η χλεύη σας όμως προς τις πεποιθήσεις ημών των Ελλήνων Εθνικών, είναι άλλο πράγμα.
Σας ζητούμε λοιπόν, να κρατήσετε εντελώς σιωπηλή αυτήν, καθώς και την …«λύπη» σας για το ότι εμείς παραμένουμε  Έλληνες πιστοί στα Προγονικά μας ειωθότα, Πνευματικά τέκνα του Φιλοσόφου Πλήθωνος,  Σημαιοφόροι και Φρουρά του Μεγίστου Ιουλιανού και αντί αυτού, να εκφράσετε μία κάποια λύπη, αν έχετε, ή δυο λόγια εν πάση περιπτώσει , για την αφορολόγητη και τεράστια περιουσία της εκκλησίας σας, μία χλεύη προς τον πλουτισμό και το συσσωρευμένο  χρυσό,  τα ακριβά αυτοκίνητα, για τα πολλά και αδέσποτα οικονομικά και αξιωματικά προνόμια που διατηρεί ο κλήρος ακόμη και σήμερα που η Πατρίδα μας βυθίζεται σε μίαν άνευ προηγουμένου δίνη από την οποία δύσκολα θα βγει, διαλύοντας οικογένειες Ελλήνων Πολιτών. Και προκαταβολικά, όχι. Δεν είναι τα «Συσσίτια αγάπης» με τα λεφτά άλλων βοήθεια. Κοροϊδία ολκής είναι.




 Ή να σχολιάσετε αν επιθυμείτε αρκούντως, την καλπάζουσα εισβολή του Ισλάμ στα εδάφη μας, και στην Ευρώπη μας, αν και πνευματικώς ομιλώντας, είναι τα δόγματά σας, κοινός καρπός του ίδιου άνυδρου κλάδου της Ερήμου, καθώς επίσης, και για πολλά άλλα τα οποία ο σκεπτόμενος αναγνώστης εύκολα μπορεί να επικαλεστεί και εσείς φανταζόμαστε το ίδιο εύκολο μπορείτε να τα σημειώσετε στο νου σας.
Κρατήστε λοιπόν για εσάς  και το ποίμνιό σας, την όποια «λύπη» σας και πιο πολύ ακόμη, την χλεύη σας για τα Ελληνικά Εθνικά μας Σεβάσματα, τις ανιστόρητες θαυματολογίες  που ασεβούν προς τους Εθνικούς Βωμούς μας και την αίσθηση του Ιερού που έχουμε οι Εθνικοί, και αργά ή γρήγορα, θα κρίνει η Ιστορία τι έπραξε ο καθένας μας και πώς.
Οι Έλληνες και οι παροικούντες της Ιερουσαλήμ.

Για τον Οίκο Ελλήνων Εθνικών
«Θύρσος»

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου