Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Απάντηση από τον Οίκο Ελλήνων Εθνικών "Θύρσος" , στις ύβρεις του μητροπολίτη Σεραφείμ προς τον Πατέρα των Θεών μας



Σταθεροί στην από αιώνων τακτική τους οι μονοθεϊστές
φροντίζουν όταν δεν έχουν τη δύναμη να αφαιρούν τις ζωές των κατά αυτών «απίστων ειδωλολατρών», τουλάχιστον να καταφέρονται ενάντιά μας και ειδικότερα  ενάντια στους Θεούς μας με το χειρότερο υβρεολόγιο που η πολυθρύλητη μανιακή «αγάπη» τους μπορεί να επινοήσει.
Ο Ύψιστος των Θεών μας, ο Πατέρας Θεών και ανθρώπων, ο Ανίκητος Ζευς,  ακόμη προκαλεί φόβο στις καρδιές των εκ τις Ιουδαίας ορμώμενων ποιμένων του μονοθεϊστικού ποιμνιοστασίου και όχι αδίκως. Είναι κατάντια τα λόγια τους και ντροπή για την Εθνική μας Ιστορία αν όχι για την Ελληνική Θεολογία που δεν θέλουν και δεν μπορούν να καταλάβουν. Τώρα που τα αθεολόγητα επιχειρήματα τους πέφτουν στο κενό, τολμούν ακόμη και το αδιανόητο. Να μας συνδέσουν στο σενάριο «εκπόρθησης του χριστιανισμού» από κοινού με το Ισλάμ. Μόνο που το Ισλάμ είναι πνευματικά αδελφό με το χριστιανισμό και το ίδιο διψασμένο για αίμα και κυριαρχία.
Η αβρααμική ενδοοικογενειακή σύρραξη που απειλεί να τινάξει την Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα στο αέρα, ήταν και είναι προϊόν των ίδιων αρρωστημένων, απάτριδων και ανεθνικών εγκεφάλων των θρησκειών της Ερήμου. Τους καλούμε να λύσουν εκεί, με όση βία αντέχουν, τις όποιες διαφορές τους, μακριά από την Ευρώπη μας, μακριά από την Ελλάδα μας. Την Αρχαία και Ιερή Γη των Θεών μας.
Στεκόμαστε απέναντι σε όλους τους γκροτέσκο ποιμένες με τα βαμμένα με αίμα χέρια, στεκόμαστε ως Έλληνες Εθνικοί, ως Πολυθεϊστές.

Θύρσος -  Έλληνες Εθνικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου