Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση Φρυκτωριών Θερινού Ηλιοστασίου - Invitation For the Summer Solstice's Beacons
Φρυκτωρίες Δόξας και Τιμής προς τον Πατέρα και Βασιλέα του Κόσμου, τον Υπερίωνα Ήλιο!

Ανάμεσα στα ερείπια του σύγχρονου κόσμου που άρχισαν να δημιουργούνται...

Τη στιγμή που ο αυτός ο γκρίζος πολιτισμός τους ετοιμάζεται να καταρρεύσει και να μετατραπεί σε μία μάζα από υλικά χωρίς αξία και που οι άνθρωποι του τώρα άδειοι από Ιερότητα ,θα αναζητούν βοώντας μία διέξοδο από τη καταστροφή που θα απλώνεται γύρω τους...

Εμείς, τα Παιδιά του Παλαιού Κόσμου, της Παράδοσης των Πατέρων μας, της λάμψης των Θεών μας που «δεν γίνεται να σβήσει με διατάγματα θνητών», Υψώνουμε ξανά τη φωνή μας στο Όνομα Των Αθανάτων Θεών και Θέαινων μας!

Για ακόμη μία περιστροφή της Μητέρας Γαίας γύρω από τον Αισθητό Ήλιο, ετοιμαζόμαστε να Τιμήσουμε και να Δοξάσουμε τον Βασιλέα αυτού του Κόσμου, τον Άρχοντα των Μύριων Πυρών που διαχέουν και διασπείρουν τη ζωή παντού. Ετοιμαζόμαστε να Τιμήσουμε τον ‘Ήλιο την 21η του Ιούνη καθώς θα ξεκινά να λαμβάνει χώρα η Θερινή Του Τροπή!

Καλούμε κάθε Υπερήφανο Τέκνο των Εθνικών Παραδόσεων στην Ελλάδα , αλλά και όλα τα Αδέλφια μας από τα υπόλοιπα Έθνη να συμμετάσχουν στις Φρυκτωρίες για τον Ήλιο που διοργανώνει η Οργάνωση του Θύρσου όπως γίνεται εδώ και δύο έτη σε κάθε Τροπή!

Βρεθείτε στο Ύπαιθρο, ή στις Οικίες σας από τη νύχτα πριν το ξημέρωμα και ανάψτε Πυρές Τιμώντας και Δοξάζοντας το Φως του Κόσμου που ως Ιήτωρ θα φροντίσει ξανά τα παιδιά Του σε όποια δυσκολία και αν βρεθούν! Ακριβώς τη Στιγμή που θα φανεί η πρώτη Αχτίδα Φωτός , τα Μέλη και οι Φίλοι του Οίκου μας θα ξεκινήσουν τις Τελετές για τον Ήλιο!

Ας ενώσουμε τους Εορτασμούς μας σε έναν από Κοινού, δηλώνοντας ταυτόχρονα και Υπερήφανα ότι οι Εθνικοί δεν ξέχασαν και δεν θα ξεχάσουν τις Παραδόσεις τους, και ας δυναμώσουμε περαιτέρω με τις Ενέργειές μας την Μεγάλη Δημιουργική και Ακάματη Πυρά του Έθνους μας!

Χρόνο με το χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται, και εμείς ευελπιστούμε ώστε να βοηθήσουμε στη διάδοση των Κοινών Εορτασμών και στην επικοινωνία ανάμεσα σε Οίκους και Έθνη που βρίσκονται σε απόσταση!
Θα ήταν Τιμή μας αν και φέτος μας στείλετε φωτογραφίες των Εορτασμών σας, των Οικιακών ή των Συλλογικών, και εμείς τις ενώσουμε σε μία παρουσίαση η οποία εργαζόμαστε ώστε στο μέλλον να καταφέρουμε να λαμβάνει διαφορετική διάσταση, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια μίας ιστοσελίδας...

Υπενθυμίζουμε όπως πάντα την απόλυτη προσοχή που θα πρέπει να επιδείξετε όταν ανάβετε μία Πυρά, ειδικά αν βρίσκεστε στο ύπαιθρο, και παρακαλούμε τον καθένα να προστατέψει το Φυσικό μας Τοπίο από τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Η ευθύνη ενός λάθους βαραίνει ατομικά τόσο ποινικά όσο και ηθικά τον κάθε ένα και κάθε μία από εμάς...

Κρατήσαμε εσκεμμένα τις φωτογραφίες από τις συμμετοχές του Χειμερινού Ηλιοστασίου που πέρασε, σκοπεύοντας να τις εμφανίσουμε τώρα όπως και κάνουμε, ευελπιστώντας ότι οι Εορταστικές Στιγμές από ολόκληρο τον Κόσμο που αυξάνονται κάθε φορά, θα ενθουσιάσουν και θα εμπνεύσουν στο τώρα προσφέροντας ένα ακόμη φρέσκο έναυσμα ώστε να υπάρξουν όλο και περισσότερες συμμετοχές κατά το Θερινό Ηλιοστάσιο!
Με μοναδικό σκοπό τη διάδοση των Εθνικών μας Εορτών και των Υψηλών Νοημάτων που αυτές φέρουν, σας καλούμε να Φωτίσουμε το δρόμο ενός Νέου Κόσμου που Νομοτελειακά θα Ξημερώσει και που θα Φωτίζεται από τη Δόξα των Αθάνατων Θεών μας!Ο Ήλιος Είναι Πατέρας και Βασιλέας!
Δόξα στον Υπερίωνα!


Beacons for the Glory of our Father, the Hyperion Sun!

Brothers and Sisters of the Old Faiths!

This is a Wide Calling wherever there is people that fight for the Ethics and the Values of the Old Faiths of the Nations!
We, Hellenes, from the Southern point of Europe, are inviting you to Honor us to the Common Celebrations and Rites for the Glory of our Father the Sun, at the Dawn of the 21st of June, when Summer Solstice will start taking place throughout the Northern hemisphere of the Earth!

This year’s Celebrations are asking for Solidarity and Brotherhood/Sisterhood, among the Children of Traditions, as this civilization seems that has reached its borders and now is starting to demolish by eating its own flesh.
Let us Proudly stand Side by Side, and Honor The Immortals by Sacredness, the element that is the most important one this world lacks…

As we do the last two years, we Hellenes from our “Oikos” (the House) of Thyrsos Organization, will Hold the Flames High at the exact time when the First Beam of the Sun enflame the Athenian Sky in Hellas Saluting the King of the Aesthetic Cosmos.

What we ask you, is to send us photos from your own celebrations and Rites in your houses or in the country so that we can collect them and present them as we always do through video clip from our homepage, as a part of the proof of the Solidarity and Unity that Holds our Tribes, our Nations, our Houses, as a common Body, the Body of Heritage and Sacredness!

Let us show to the rest of the world that the Children of the Gods stand in Unity and that has not forgotten their Ethnic Faiths and Values!

We kindly ask for your communication and participations on the e mail hellenesthyrsos@gmail.com and we deeply thank everyone that is already Honored us the previous years.

Let us be Stronger and Stronger! For the Glory of the Sun!

Please Spread this message wherever you can!

The Fire Still Burns!
Hail the Hyperion Sun
Hail Sunna!
Hail Sonne!
Eternal Glory to the Immortals!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου