Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Μακεδονία Μία και Ελληνική. Δημοψήφισμα Τώρα.


Συνεχίζουμε να ζούμε με διάφορους τρόπους, γεγονότα, και μεθοδολογία, την πλήρη
αποσάρθρωση της ήδη πολύ έντεχνα στραβοχτυπημένης Ελληνικότητας, της Ταυτότητάς μας.
Από μία διακυβέρνηση με μία ιδεολογία που θέλει αυτή να είναι υψηλότερη από την Πολιτισμικότητα μας και προεξέχουσα, ανάμεσα σε όσα άλλα ήταν δίκαια και έγιναν πράξη”(sic),
τώρα, καλούμαστε να ζήσουμε την επόμενη σκηνή του ξεχωριστού ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥ από καιρό δράματος που μας επιφυλλάσουν , οι όποιοι αποφασίζουν για εμάς  
χ ω ρ ί ς  ν α  μ α ς  ρ ω τ ή σ ο υ ν.
Την παράδοση της Μακεδονίας. Την αναθεώρηση της ίδιας της Ιστορικής πραγματικότητος ως έχει.


Από τους τόσο ιστορικά λίγους διακυβερνώντες, που για την ιδεολογία που υπηρετούν, “δεν υπάρχουν άμεσα απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων”, υποτίθεται ότι πρέπει να ικανοποιηθούμε με το μόρφωμα της δημιουργίας του προτεκτοράτου των “μεγάλων” απλώς και μόνον γιατί “θα λένε ότι δεν έχουν σχέση με την Αρχαία Ελλάδα”.
Όμως, συμφώνως με τους κυβερνώντες και την αυτοκτονική ιδεολογία τους, και όχι μόνον τους κυβερνώντες, αλλά και πολλούς από άλλους χώρους της αντιπολιτεύσεως που στοχεύουν ευθέως πλέον τον Εθνοκεντρισμό ως αξιακό σύστημα, (για τους οποίους θα έχουμε αύριο κιόλας δεύτερη ανακοίνωση), "ούτε εμείς έχουμε σχέση με την Αρχαία Ελλάδα", αφού απλώς είμαστε τρόπω τινά τα αποτελέσματα της επιμειξίας με τους κατακτητές μας.
Άρα, και πάλι έχουμε πλήρη ήττα, αφού, άνετα στο μέλλον, η “Μακεδονία” (τους), θα θελήσει να διεκδικήσει την “ενοποίηση” των εδαφών που οι σύγχρονοι, αδιάφοροι τάχα στην καταγωγή τους κάτοικοι, θα θελήσουν να διεκδικήσουν, για “τα δίκαια παναθρώπινα αίτήματα της αυτοθέσμισης των λαών” και μπλα, μπλα, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ κόκκινα αυγά.
Αυτός ο ασκός δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ανοίξει, ούτε τώρα, ούτε ποτέ.
Αν δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν, οι όποιοι, την υπεράσπιση της Ελάδος και των επί μέρους εδαφών της, ας φύγουν επιτέλους. Τώρα!
Δεν έχουμε καμία όρεξη να ακούσουμε τις όποιες δικαιολογίες των έτσι και αλλιώς διαρκώς “κωλοτουμπάτων” στελεχών της Κυβέρνησης που έχουν κάνει επιστήμη τη δικαιολόγηση των αδικαιολόγητων.
 Από ζογκλέρ στις υποσχέσεις καλά το πήγανε, αλλά έως εδώ.
Είναι απίθανο, η παράτα των λίγων και μετρίων να επιβάλλει ότι θέλει, όποτε θέλει, δίχως λογαριασμό.

Απαιτούμε, εδώ και τώρα, ακύρωση των όποιων σχεδίων για παραχώρηση της Μακεδονίας μας,
και από πλευράς μας, αρνούμαστε τώρα ή στο μέλλον, έκαστος από εμάς, να αναγνωρίσει τους κατοίκους του κρατίδιου, ως Μακεδόνες, και θα υπενθυμίζουμε απλώς την Σλαβική τους καταγωγή, την οποίαν και οι ίδιοι θα πρέπει να τιμούν ώστε να ξεφορτωθούν με τη σειρά τους ίσως μία ημέρα, όλους αυτούς που τους χρησιμοποιούν, όπως και εμάς, αλλά και όλα τα Έθνη της Ευρώπης, για την πραγμάτωση των σχεδίων της Οργουελικής  αυριανής Ευρώπης που θα θέλανε να υπάρχει και μόνον.

Ως Έλληνες και Ελληνίδες Πολίτες, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα να το αρνηθεί η κυβέρνηση, ειδικά τώρα, που το αίτημα γίνεται εμφανώς καθολικό.

Μακεδονία, μία και Ελληνική.

Θύρσος, Οίκος Ελλήνων Εθνικών









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου