Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Like από τις Βρυξέλλες στη "selfie" της συλλογικής απραξίας.

 

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας της 19ης/8/"2016"
Γράφηκε αλλού εκ μέρους μας λίγα μόλις 24ωρα πριν: "Είναι ημέρες που τα δελτία ειδήσεων, προετοιμάζουν το κοινό, για την μαζική επίθεση στον κοσμάκη. Οι "πολιτειακοί άρχοντες", κάνουν τον σταυρό τους και μοιράζουν ευχές υπομονής στα θύματα, δωρεάν είναι άλλωστε, και μία ευκαιρία που μένει για Εθνική Κινηματική μεσοπρόθεσμη, τουλάχιστον, δράση ενάντιά τους, αλλά και συνολικά ενάντια στην προοπτική αποδόμησης της Ευρωπαικής οντότητας των Εθνών με ταυτότητα και αυτοπροσδιορισμό, βάλλεται από τα αποπαίδια του σύγχρονου ψηφιακού καφενείου..." *
Εχθές μόλις, από τον Οίκο του Θύρσου, θέσαμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ανακοίνωση, εκφράζοντας συνολικά, την απόλυτη βεβαιότητά μας για την γενικευμένη, κατευθυνόμενη και ακόμη πιο άμεση επέλαση των τυράννων επάνω μας με διάφορα προσχήματα και μεθόδους όπως διέρρευσαν τα ΜΜΕ.

Σήμερα το βράδυ, πάντοτε βράδυ μας τα πρωτοσερβίρουν αυτά, οι "υπερήφανοι δημοκράτες", "οι ελπιδοφόροι αριστεροί" της Κουμουνδούρου, ή πιο σωστά, οι πιο ριζοσπαστικοί ελλαδίτες, αλλά όχι Έλληνες, υπάλληλοι των Βρυξελλών της Ε.Ε., μας ανακοινώνουν την προέκταση και επέκταση του "Μεγάλου Αδελφού" σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής μας και μάλιστα με πολύ μεγάλο κοινωνιολογικό (sic) ενδιαφέρον.

Θα υπάρξει λοιπόν,έλεγχος, περίπου 1.800.000 ΑΦΜ, φυσικών και νομικών προσώπων, ακόμη και με... διασταύρωση φωτογραφιών στο ΦΒ και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη μεγαλύτερη διασταύρωση με αυτοματοποιημένο σύστημα, θα γίνει από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με την έναρξη δηλώσεων του περιουσιολογιού. Αυτά μας πληροφορεί το πάντοτε μνημονιακό "Βήμα της Κυριακής", και μας το διαρρέουν στο διαδίκτυο βράδυ Σαββάτου.

Μας υπερτονίζουν, μέσα από ένα τεράστιο νούμερο, ότι πρέπει να φοβόμαστε, γιατί "είναι πιθανόν να βγάλουν κλέφτη τον καθέναν μας".
Μας υπενθυμίζουν να βγάλουμε έτσι "τον σκασμό" και να πληρώσουμε πειθήνια, με όποιο κόστος, μήπως και μας αφήσουν ήσυχους ως...άτομα.

Έχει τονιστεί από πλευράς μας ήδη πολλές φορές και σε διάφορες χρονικές συγκυρίες, ότι όποιοι πραγματικά αναζητούν να αρνηθούν εμπράκτως τον διαρκή συλλογικό μας βιασμό, και όσοι επιθυμούν πραγματικά να αντιτάξουν εαυτούς απέναντι στους απροκάλυπτους εγκληματίες, που αναζητούν τα πτώματα μας, τα φυσικά και Πολιτισμικά,  θα πρέπει να βρεθούνε έξω από το διαδίκτυο πρώτα.
 Στην πραγματική ζωή. Όχι κλάψα από εδώ, όχι ηττοπάθεια.¨.
 Ανανεώνουμε λοιπόν τα μόλις χθεσινά λεχθέντα μας:" Οι δράσεις μας, στην πραγματική ζωή, πέραν από τον ψηφιακό κόσμο, θα ενταθούν, ώστε όλο περισσότεροι Έλληνες, όλο περισσότεροι Ευρωπαίοι, να αποφασίσουν να σπάσουν την τυραννία που επιθυμεί να καταστεί ο μοναδικός επιζών."

Δεν ευελπιστούμε ότι πρόκειται με κάποιον "μαγικό" τρόπο, να βρεθούνε λύσεις, ούτε
επαγγελματίες πολιτικοί, και έμμισθοι συνδικαλιστές, να εμπνεύσουν στους Έλληνες αντίσταση στον βιασμό τους.

Ούτε διατηρούμε φυσικά και κάποια αυταπάτη, ότι αν αύριο ακόμη, έβγαιναν μπουλούκια σε πλατείες δίχως επίγνωση του τί πραγματικά θα αποτελεί λύση και που απλώς επιθυμούν να παζαρέψουν δια βοής μερικά ευρώ πάνω ή κάτω, μπορούν να έχουν κάποια σοβαρή πιθανότητα να αναχαιτίσουν όλο αυτό.

Το γκρέμισμα του μονολιθικού τέρατος, οι ρίζες του οποίου βρίσκονται στην ανατολή, και η σκιά του, απλώνεται μέσα από τα νεωτεριστικά ιδεολογήματα, τραπεζικά ιδρύματα, και μέσα από κάθε άλλη έκφανση του homo consumis ή homo americanus, μπορεί να επέλθει μόνον με την διαρκή τροφοδοσία της Εθνικής Πολιτισμικότητας, όχι ως κάποιο φθηνό νάιλον αντίγραφο βεβαίως ή ως φαντασιακή ενατένιση κάποιου παρελθόντος που "βλέπει" τους κίονες των Ελλήνων, μόνον με τον ρομαντισμό ενός αρχαιολάτρη, δηλαδή ως άχρωμους και ρημαγμένους, αλλά με την ισχύ και την ορμή που οφείλει να έχει ένα συνειδητοποιημένο Έθνος για να επιβιώνει, να δημιουργεί και να ορίζει την Ιστορία του.
Η συνέχεια λοιπόν, επί του "πιεστηρίου".
 
* Ο αστερίσκος αυτός αντιστοιχεί στην παρατήρησή μας, ότι ένα μεγάλο τμήμα ψηφιακών προσωπικοτήτων, έχουν επιδοθεί εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα σε μία άνευ προηγουμένου παράκρουση, ασχολούμενοι σχεδόν κατά αποκλειστικότητα, με το να σπέρνουν κάθε είδους διαβολή και αισχρότητα, ή απλώς παράφρονα λόγο, προς εμάς τους Εθνικούς και τον Φορέα, που Προασπίζεται σε ευρύτερο επίπεδο τα Εθνικά Σεβάσματα μας, το ΥΣΕΕ, το οποίο και ο Οίκος του Θύρσου. πέραν από το δικό μας συλλογικό έργο, συνδράμει κατά το δυνατόν, στις διαρκείς και πολύ σοβαρές προσπάθειες του.
Για τους- όποιους- αυτούς λοιπόν, που ΔΕΝ πλαισιώνονται καν ως "μακρινοί συγγενείς" στον Αγώνα των Εθνικών, αλλά επιμένουν να πετροβολούν με παράνοια μέσα από τη γενικευμένη απραξία τους, ας παραμείνουν στον ψηφιακό τους βούρκο να επιλασπώνουν ο ένας τον άλλον με όση μεγαλύτερη σφοδρότητα επιθυμούν.
Ας έχουν μόνον κατά νου: Μακριά από εμάς. Και το εννοούμε.
Οίκος Ελλήνων Εθνικών
Θύρσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου